J. Plug - Gezond arbeidsbeleid Een integrale benadering van v

Schrijver:
Titel: Gezond arbeidsbeleid Een integrale benadering van verzuimpreventie tot reïntegratie
ISBN: 9789024417278
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom Lemma Uitgevers 1edruk 2006 9789024417278
Bijzonderheden: grote paperback 239pp in goede staat, lichte gebruikssporen
Prijs: € 10,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een studieboek over de relatie tussen arbeid en gezondheid. Meestal worden ziekte en arbeidsongeschiktheid benaderd als een economisch probleem. De auteur kiest voor een veel bredere invalshoek en probeert om met behulp van inzicht in de relatie tussen arbeid en gezondheid, maatregelen voor te stellen die ziekteverzuim voorkomen en een succesvolle (re-)integratie in het arbeidsproces bevorderen. Dit inzicht komt naar voren in veertien hoofdstukken waarin telkens vanuit een andere invalshoek de relatie arbeid en gezondheid wordt belicht. Aan de orde komen onder andere de medische wetenschap en ergonomie, arbeids- en gezondheidspsychologie, organisatiesociologie, technologische ontwikkelingen, arbeidsverhoudingen, wet- en regelgeving, kwaliteit van de arbeid en verzuimpreventie. Een zorgvuldig samengesteld studieboek voor studenten van opleidingen op het terrein van personeel en arbeid, arbeidsomstandigheden en re-integratie en personeelsfunctionarissen, arbeids- en re-integratiedeskundigen etc. Bevat uitvoerige literatuurlijst en lijst van geraadpleegde websites.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. Plug - Gezond arbeidsbeleid   Een integrale benadering van verzuimpreventie tot reïntegratie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.