N/A. - BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN. Deel 16n1: Pro

Schrijver:
Titel: BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN. Deel 16n1: Provincie Antwerpen. Arrondisement Turnhout. Kanton Turnhout
Uitgever: , Turnhout, Brepols, 1997.(db)**,
Bijzonderheden: Gebonden, bruin linnen, originele geillustreerde omslagwikkel, 15,5x22,5cm, (LXIV) 595pp, geillustreerd z/w. ISBN 9789056220204.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Inventaris van het cultuurbezit in Belgie. Architectuur. Deel 16n1: Provincie Antwerpen. Arrondisement Turnhout. Kanton Turnhout. With a preface and a general outline on the history and archtitecture. Als vierde plaats in het vroegere hertogdom Brabant kan Turnhout bogen op een roemrijke en bewogen geschiedenis: het uitzonderlijk in het stadscentrum behouden waterslot en het nabije begijnhof, beide gemarkeerd door de post-revolutionaire periode, getuigen hiervan. De 19de-eeuwse industrialisatie met o.m. de papier- en speelkaartenproductie, is vanuit het stadscentrum gegroeid om zich naderhand in de periferie te vestigen. De aansluitende periode van economische groei en welvaart heeft de stad en ommeland diep gemarkeerd op organisatorisch en estetisch vlak. Als hoofdplaats van het arrondissement herbergt Turnhout een aantal officiele instellingen. Ook onderwijsinstellingen, al dan niet verbonden aan nieuw gevestigde kloosters, beantwoorden aan een opkomend regionaal verzorgingscentrum met een alsmaar aangroeiende tertiaire sector.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

N/A. - BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN. Deel 16n1: Provincie Antwerpen. Arrondisement Turnhout. Kanton Turnhout

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.