Mimouni, Rachid - De vloek / druk 1

Schrijver:
Titel: De vloek / druk 1
ISBN: 9789068680911
Uitgever: Thoth, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2002, paperback. 223 pag. Boek is in prima staat, gele vlekjes op boekblok
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Het islamitisch fundamentalisme in Algerije heeft een ontwrichtende invloed op de samenleving. De personen in deze roman hebben allen met deze ontwrichting te maken. Hoofdpersoon is de arts Kader, die op een bijzondere manier bij de conflicten betrokken wordt. Hij ziet dit kwaad als een vloek die op het land rust en waarvan de wortels in een ver verleden gezocht moeten worden. Hij weigert zich erbij neer te leggen dat haat en intolerantie het uitgangspunt zouden worden van een nieuwe samenleving. Ook de mensen in zijn omgeving willen niet meegesleurd worden met het fanatisme van de fundamentalistische stroming. Van elk van hen schetst de auteur een levensverhaal. Hierdoor wordt ook een stukje geschiedenis onder de aandacht gebracht. Een boeiende roman tegen de achtergrond van de ontwikkelingen in Algerije.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mimouni, Rachid - De vloek / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.