Akkerman, Peter - De val van Icarus

Schrijver:
Titel: De val van Icarus
ISBN: 9789090284927
Taal: Nederlands
Uitgever: Akkerman
Bijzonderheden: 2e druk 2014. 462 pag. Ongelezen, in nieuwstaat.
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Literair debuut dat niets heeft van een eerste probeersel: aan het uitstekende, literaire taalgebruik (talloze homerische vergelijkingen bijvoorbeeld) herkent men de ervaren schrijver: Akkerman (1952) is germanist, historicus en vertaler. Evenals Akkerman studeerde en onderwees de hoofdpersoon S.B. Duits. Hij is een idealistische, impressionabele jongeman met een nauwgezet geweten, die constant de relatie van zijn innerlijk tot uitwendige gebeurtenissen aftast en er moeite mee heeft zijn verhouding tot anderen te bepalen: wat is werkelijkheid en hoe verhoudt deze zich tot de voorstelling ervan? En wie is hijzelf? Voortdurend in zichzelf gravend en zijn reacties op zelfs zijn geringste waarnemingen overwegend is hij eerder toeschouwer van dan deelnemer aan het leven. Zijn leven is camouflage, en hierin komt weinig verandering wanneer hij zich als homoseksueel ontdekt. Dat Akkerman zegt dat zijn boek een bewerking is van een gevonden manuscript is een literaire verhulling in het verlengde hiervan. S.B.'s onbestemde verlangen eindigt abrupt als hij een fatale val maakt. Literaire fijnproevers zullen deze roman vol reflectie en zonder dialogen waarderen. Kleine druk.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Akkerman, Peter - De val van Icarus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.