Bienefeldt, Aristide von - Leer mij Walter kennen

Schrijver:
Titel: Leer mij Walter kennen
ISBN: 9789029079037
Taal: Nederlands
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Bijzonderheden: 2007, paperback. 237 pag. In perfecte staat.
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe reageert u als u te horen krijgt dat de jongen met wie u een verhouding heeft uw zoon is? Grijpt u naar de Drion-pil, werpt u zich in een vijver vol krokodillen of zet u uw laptop aan en probeert u al schrijvend inzicht te krijgen in hoe het zover heeft kunnen komen? De hoofdpersoon van Leer mij Walter kennen kiest voor het laatste.
Als een mannelijke prostitué wordt uitgenodigd op de verjaardag van Walter – zijn geliefde en tot zijn grote schrik ook zijn zoon – heeft hij vierentwintig uur om te kiezen: blijft hij de handelaar in betaalde liefde die van minuut tot minuut leeft of aanvaardt hij zijn eeuwige rol als vader? Vanuit het perspectief van een eigengereide escort vertelt Aristide von Bienefeldt het onalledaagse liefdesverhaal van twee mannen die nooit voor elkaar bestemd waren. Of misschien toch wel? Leer mij Walter kennen is een modern Oedipusverhaal over een vader die zijn geschiedenis nooit via een zoon had willen doorgeven.
In de traditie van de Franse bekentenisliteratuur geeft Aristide von Bienefeldt een speels antwoord op Kellendonks Mystiek lichaam.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bienefeldt, Aristide von - Leer mij Walter kennen Bienefeldt, Aristide von - Leer mij Walter kennen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.