Bao Ninh - Het verdriet van Vietnam / druk 1

Schrijver:
Titel: Het verdriet van Vietnam / druk 1
ISBN: 9789052262420
Uitgever: Geus, Uitgeverij De
Bijzonderheden: 2002, Gebonden, hardcover met stofomslag. In nieuwstaat
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Oorlogsromans zijn er in soorten. Deze is van het type waarbij de Vietnamese schrijver alle persoonlijk meegemaakte ellende van zich afschrijft. En dat is heel veel geweest in de Vietnamoorlog. Doden bij gevechten, in hinderlagen, door moord of ongevallen, door verraad of door wanhoop. Een lange lijdensweg met ziekmakende diensten als lijkopruiming en het toenemend onvermogen van mensen om lief te hebben en te vertrouwen. Wie kennis wil nemen van deze wrede oorlog vanuit een andere cultuur heeft een goed boek in handen. Voor anderen zal dit echter te ver van hen af staan juist door die andere cultuur en door de deprimerende beschrijvingen. De vertaling is vlot leesbaar.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bao Ninh - Het verdriet van Vietnam / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.