Irving, J. - De redding van Piggy Sneed / druk 1

Schrijver:
Titel: De redding van Piggy Sneed / druk 1
ISBN: 9789060748664
Uitgever: Ambo/Anthos, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1e druk 1994, paperback, 258 pag. In goede staat,
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Zeven korte verhalen en drie essays van de Amerikaanse schrijver (1942). De typische Irvingverhalen bevatten surrealistische kenmerken. Ze gaan o.a. over de man die de dromen van de vorige bedbeslaper krijgt; een vreemd pension waar 's nachts een beer op een fietsje rijdt; een man die met zijn auto praat; een meisjeskostschool; de ruzie met de buren over een wraakzuchtige walnotenboom. De essays gaan over de atmosfeer van de verhalen van Charles Dickens en zijn ook vol bewondering over de karaktertekening van Dickens' hoofdpersonen; over Kurt Vonnegut en zijn critici; en de aanloop tot de presidentsverkiezing van Bill Clinton, met de schrijver als hoofdpersoon. John Irving is een topauteur. De helft van deze bundel verscheen al eerder in boekvorm, in 'Waarom ik van Dickens hou' en 'Het verzonnen meisje'*. De andere vijf teksten zijn hier voor het eerst uitgegeven en van een goed literair gehalte. De wonderbaarlijke inhoud zal liefhebbers van het magisch-realisme aanspreken.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Irving, J. - De redding van Piggy Sneed / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.