Wesseling, B. - De favoriet

Schrijver:
Titel: De favoriet
ISBN: 9789038884288
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Bijzonderheden: 2004, 190pp, paperback. In nieuwstaat.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Als je jong bent duren zomers eindeloos lang. Te lang zelfs, voor Bart, want zijn beste vriend is nog niet terug van vakantie, hij is te oud voor Lego en te jong om zich op strandfeesten te bezatten. Maar wanneer hij kennismaakt met de 47-jarige Amerikaan Ron, die samen met zijn vriendin Kimmy en een pratende papagaai op een enorm jacht woont, lijkt de zomer te kort. Ron is een geboren entertainer en alles wat ouders verbieden mag op zijn jacht. Bart doet zijn uiterste best indruk op Ron te maken en wil niets liever dan zijn favoriete maatje zijn. Maar wanneer Bart naar Amerika moet verhuizen, breekt voor hem een moeilijke tijd aan, waarin eens te meer duidelijk wordt hoezeer hij gesteld is op zijn boezemvriend. Eenmaal terug in Nederland wordt de vriendschap tussen Ron en Bart intenser, om uiteindelijk een tragische wending te nemen. De favoriet beschrijft een ongewone vriendschap, die even tumultueus begint als eindigt en die Bart voorgoed zal veranderen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wesseling, B. - De favoriet

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.