Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Carr, Allen - Stoppen met roken - de Carr Methode

Schrijver:
Titel: Stoppen met roken - de Carr Methode
ISBN: 9789022530696
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij , 2010/12
Bijzonderheden: Zeer nette paperback, 170 pag., ISBN 9789022530696
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Productbeschrijving


Ben jij een van de 1,5 miljoen Nederlanders die wel eens met de gedachte speelt te stoppen met roken? Maar ben je ook bang niet voldoende gemotiveerd te zijn? Alles al geprobeerd... of juist niet? Dan is dit je kans! Je hebt toch niets te verliezen!

Dertig jaar lang rookte Allen Carr honderd sigaretten per dag. Tot hij stopte. Hij analyseerde wat hem in zijn verslaving had vastgehouden en ontwikkelde op basis daarvan zijn baanbrekende methode. Van Stoppen met roken zijn wereldwijd meer dan zeven miljoen exemplaren verkocht; het is in meer dan zesentwintig talen uitgebracht. Allen Carr heeft zijn visie ook uitgewerkt op andere terreinen, zoals Stoppen met alcohol en Stoppen met tobben.

Allen Carr was 30 jaar lang een verwoed kettingroker. Ondanks talloze pogingen lukte het hem niet om blijvend te stoppen. Tot die ene, laatste keer dat het wel lukte en het hem, tot zijn grote verbazing, eigenlijk nauwelijks moeite kostte. Hij overleed in 2006.
Recensie(s)

Allen Carr, de auteur van dit boek, heeft drieendertig jaar lang stevig gerookt. Vanuit zijn ervaringen heeft hij een manier opgebouwd om mensen te helpen stoppen met roken. De auteur ziet roken als een buitengewoon ernstige verslaving waar eens de meerderheid van de bevolking aan was verslaafd. Gelukkig is daarin nu een kentering aan het komen. Volgens de auteur is stoppen met roken gemakkelijk en plezierig. In het boek vertelt hij hoe men verslaafd raakt (en blijft) aan nicotine en hoe men eraf kan komen: met eenvoudige instructies. 'Stoppen met roken' is een prettig geschreven, met veel zorg vertaald boek. Het bevat korte hoofdstukken (het hoofdstuk over de voordelen van het roken beslaat een lege bladzijde) met voorbeelden, raadgevingen, mogelijke uitvluchten en heldere analyses.

Redactie
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carr, Allen - Stoppen  met roken - de Carr Methode