Meertens - Spa - Ontdek de Lichtreiziger in jou

Schrijver:
Titel: Ontdek de Lichtreiziger in jou
Taal: Nederlands
Uitgever: Akasha
Bijzonderheden: Paperback Als nieuw
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Op aarde leef je in een materiële dimensie. De trilling, het bewustzijn, van deze dimensie is lager dan die van de spirituele (immateriële) dimensie, waar je ziel verbleef voordat ze in je huidige lichaam huisde. Als Lichtreiziger reis je gemakkelijk naar deze spirituele dimensie met haar hoge trillingen en liefde. Je weet dat je meer bent dan alleen je lichaam en je verplaatst je energetisch van de ene plek naar de andere door die reis te visualiseren. Je brengt de schoonheid van deze dimensie op aarde.

De reis naar de oorspronkelijke spirituele dimensie is voor iedereen weggelegd, ook voor beginners, en brengt alleen maar voordelen:

- Je vibraties worden verhoogd.
- Je laadt je energetisch op.
- Als het niet zo goed met je gaat, kun je je moeilijkheden beter aan.
- Door naar het verleden te reizen, kun je problemen in het heden oplossen.
- Je kunt andere mensen spiritueel ondersteunen.
- Gestorvenen die de weg naar huis kwijt zijn, kun je naar het Licht begeleiden.

Wanneer je de Lichtreiziger in jou wilt ontdekken of verder wilt ontwikkelen en wanneer je wilt gaan reizen, dan geeft dit boek veel informatie, oefeningen en visualisaties die je daarbij helpen.


Maryse Meertens-Spada heeft een praktijk als regressie- en reïncarnatietherapeute en geeft regelmatig lezingen en workshops. Ze schreef dit boek door inzichten, verkregen via een spirituele gids, te combineren met haar ervaring als therapeut.



Toon minder


Recensie(s)




De auteur, van Nederlands-Italiaanse afkomst, heeft een praktijk als regressie- en reincarnatietherapeute en geeft lezingen en workshops in deze sfeer. Ook treedt ze naar haar zeggen op als channel voor een niet-belichaamde entiteit. Dit boek is ontstaan uit haar praktijkervaringen en het contact met deze spirituele gids aan gene zijde. De schrijfster pleit voor een bepaalde manier van contact leggen met hogere dimensies van het bestaan als geheel, de spirituele dimensie met haar hogere trillingen en liefde. Zij noemt dit lichtreizen, hetgeen te beschrijven valt als een min of meer beheerste vorm van uittreden (het lichaam tijdelijk ontstijgen, als energiewezen op reis gaan) om in hogere sferen licht, kracht en inspiratie op te doen en deze bij terugkeer in het lichaam en op aarde uit te werken. Dit zou de persoon kunnen helpen zich innerlijk te ontwikkelen en zijn of haar bestemming te vervullen - mits men zich wel op trillingsniveaus van hoge kwaliteit afstemt; verder is de methode ook te gebruiken om anderen te helpen. De tekst is gelardeerd met enige teksten die de auteur toeschrijft aan haar spirituele gids en uitgeschreven visualisaties. Enkele tekeningen in zwart-wit; literatuurlijst.
Verder lezen

Ab antiquarimaat

particulier

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.