Rosamund Kidman Cox - Ontembare natuur / hoogtepunten uit 50 ja

Schrijver:
Titel: Ontembare natuur / hoogtepunten uit 50 jaar wildfotografie
ISBN: 9789075717594
Taal: Nederlands
Uitgever: Malherbe & Partner
Bijzonderheden: Gebonden, hardcover met stofomslag. Boek is ongelezen, in perfecte staat!
Prijs: € 17,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
uitgave van het Wereld Natuurfonds

Dit schitterende boek vormt een huldebetoon aan 50 jaar wildfotografie. Het omvat tal van de mooiste natuurfoto’s die ooit gemaakt zijn en geeft bovendien een beeld van de ontwikkeling van de natuurfotografie, van de eerste handcamera’s en de kleurenfilmrevolutie van de jaren zestig tot de steeds geavanceerdere foto's Ivan wilde dieren op almaar exotischer plaatsen , die tegenwoordig worden gemaakt. De foto’s tonen een grote diversiteit aan stijlen, technieken en ideeën, als een weerspiegeling van de grote technologische vooruitgang en de vele manieren waarop de natuurlijke wereld kan worden gezien en geïnterpreteerd. Geniet van baanbrekende close-ups, adembenemende luchtfoto’s, magistrale onderwateropnamen en nog veel meer.
De foto’s gaan vergezeld van bijschriften die meer .vertellen over de totstandkoming van de foto's, uitleggen wat het belang ervan is en een indruk geven van de visie, het talent, de passie en de techniek van de belangrijkste wildfotografen ter wereld. Iedereen die van natuurfotografie houdt zal verrukt zijn van dit magnifieke boek.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rosamund Kidman Cox - Ontembare natuur / hoogtepunten uit 50 jaar wildfotografie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.