Paulien Andriessen, Yvonne Komduur (ill.) - Een baantje op de b

Schrijver:
Titel: Een baantje op de borg - vijf eeuwen spanning en romantiek bij een steenrijke familie
ISBN: 9789090315263
Taal: Nederlands
Uitgever: in eigen beheer, Groningen
Bijzonderheden: 2019, 160 p., ill., harde kaft, gebonden, nieuw!
Beschikbaar: 8 exemplaren
Prijs: € 12,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Flaptekst:
Vroeger was je dolblij als je een baantje op de borg Nienoord kon krijgen. De borgheer en zijn familie waren steenrijk. Jij mocht op een zolderkamer slapen of boven de stal. Maar je schrok je wild toen er zulke geheimzinnige dingen gebeurden. Midden in de nacht liep er een spook langs de slotgracht te kermen. Wie had de kostbare ketting van freule Wendelina gestolen? En wat gebeurde er precies in die doodenge grafkelder? Waarom was jonkheer Wigbold op de vlucht en op wie was freule Anna heimelijk verliefd? De borgheer en de freules hadden het niet in de gaten, maar jij hoorde en zag alles! Ga mee op avontuur met Downton Abbey-achtige taferelen op een borg in Groningen.

Het is mogelijk dit boek te laten signeren door de auteur.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paulien Andriessen, Yvonne Komduur (ill.) - Een baantje op de borg - vijf eeuwen spanning en romantiek bij een steenrijke familie Paulien Andriessen, Yvonne Komduur (ill.) - Een baantje op de borg - vijf eeuwen spanning en romantiek bij een steenrijke familie Paulien Andriessen, Yvonne Komduur (ill.) - Een baantje op de borg - vijf eeuwen spanning en romantiek bij een steenrijke familie Paulien Andriessen, Yvonne Komduur (ill.) - Een baantje op de borg - vijf eeuwen spanning en romantiek bij een steenrijke familie Paulien Andriessen, Yvonne Komduur (ill.) - Een baantje op de borg - vijf eeuwen spanning en romantiek bij een steenrijke familie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij A H en O

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met A H en O
  • Na uw bestelling ontvangen u en A H en O een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van A H en O vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • A H en O kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.