Iversen, Portia Vertaling Studio Imago , Fennie Steenhuis Omslagontw

Schrijver:
Titel: Mijn vreemde zoon .. Twee moeders, twee zonen en de zoektocht om de verborgen wereld van autisme te ontsluiten
ISBN: 9789022988602
Taal: Nederlands
Uitgever: A. W. Bruna uitgeverij te Utrecht uit 2007 Opmaak en Redactie Studio Image te Amersfoort
Bijzonderheden: Paperback 335 pagina's 21x14 formaat slappe kaft
Prijs: € 14,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Mijn vreemde zoon is het aangrijpende verhaal van twee moeders, twee zwaar autistische zonen en hun strijd tegen autisme. De achtergrond van de vrouwen is totaal verschillend: Portia woont in een groot appartement in Los Angeles. Soma woont in een eenkamerflat in Bangalore, India.

Soma is in staat om met haar zoon Tito te communiceren. En hij blijkt een zeer bijzonder kind te zijn met een IQ van 185. Portia hoort van hen en haalt ze naar de Verenigde Staten om een methode te vinden om te communiceren met autistische kinderen en, niet onbelangrijk, met haar eigen zoon Dov.

Portia Iversen woont in Los Angeles met haar man en kinderen. Ze richtte de CAN Foundation (Cure Autism Now) op toen haar oudste zoon autistisch bleek te zijn. De filmrechten van Mijn vreemde zoon zijn verkocht aan Julia Roberts.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Iversen, Portia Vertaling Studio Imago , Fennie Steenhuis Omslagontwerp Bart van den Bosch - Mijn vreemde zoon .. Twee moeders, twee zonen en de zoektocht om de verborgen wereld van autisme te ontsluiten Iversen, Portia Vertaling Studio Imago , Fennie Steenhuis Omslagontwerp Bart van den Bosch - Mijn vreemde zoon .. Twee moeders, twee zonen en de zoektocht om de verborgen wereld van autisme te ontsluiten Iversen, Portia Vertaling Studio Imago , Fennie Steenhuis Omslagontwerp Bart van den Bosch - Mijn vreemde zoon .. Twee moeders, twee zonen en de zoektocht om de verborgen wereld van autisme te ontsluiten Iversen, Portia Vertaling Studio Imago , Fennie Steenhuis Omslagontwerp Bart van den Bosch - Mijn vreemde zoon .. Twee moeders, twee zonen en de zoektocht om de verborgen wereld van autisme te ontsluiten Iversen, Portia Vertaling Studio Imago , Fennie Steenhuis Omslagontwerp Bart van den Bosch - Mijn vreemde zoon .. Twee moeders, twee zonen en de zoektocht om de verborgen wereld van autisme te ontsluiten Iversen, Portia Vertaling Studio Imago , Fennie Steenhuis Omslagontwerp Bart van den Bosch - Mijn vreemde zoon .. Twee moeders, twee zonen en de zoektocht om de verborgen wereld van autisme te ontsluiten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.