Weel , E. A. F. van . & M. H. M. van Lier . & F. Verheij . [ ISBN 9789

Schrijver:
Titel: Consultatieve en Liaison Kinder- en Jeugdpsychiatrie. ( Het werken op het snijvlak van kindergeneeskunde en kinder- en jeugdpsychiatrie vergt specifieke kennis en vaardigheden. Er is een groot aantal disciplines bij deze vorm van zorg betrokken en -
ISBN: 9789023250364
Taal: Nederlands
Uitgever: Gorcum b.v., Koninklijke Van . ,( Er staat wel een naam in het schutblad . )
Bijzonderheden: genaaide paperback in als nieuwe staat - 2519 - 1e dr 2012 - 472 p - ± 1000 gr
Prijs: € 60,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- multidisciplinaire samenwerking en uitwisseling van kennis is daarbij van eminent belang; vandaar dit boek.
Professionals werkzaam op genoemd snijvlak worden dikwijls geconfronteerd met complexe vraagstukken. De beantwoording daarvan vergt kennis van de directe gevolgen van ziekte, de reacties van de jeugdige patiënten, hun (emotionele) problemen en van rol die de omgeving daarbij speelt. Tevens van belang zijn zaken als kennis over de rol van de (behandel)cultuur en het vermogen om de wisselwerking tussen ziekte-kind-gezin-behandelteam-omgeving te overzien en te condenseren tot een biopsychosociale diagnose en een behandelingsadvies. Consultatieve en liaison kinder- en jeugdpsychiatrie - het eerste Nederlandstalige leerboek op dit gebied - is geschreven voor kinder- en jeugdpsychiaters, kinderartsen en andere kinderspecialisten, huis-, jeugd- en revalidatieartsen, gz- en klinisch psychologen, psychotherapeuten, verpleegkundigen, pedagogisch medewerkers, maatschappelijk werkenden en geestelijk verzorgenden, voor paramedische professionals en voor allen die voor genoemde beroepen in opleiding zijn.
Nederlandse en Vlaamse kinder- en jeugdpsychiaters en hun collega's uit andere disciplines delen in deze uitgave wetenschappelijke en klinische kennis, benodigde vaardigheden en ervaringen, resulterend in een waardevolle bron van informatie én inspiratie, die richting geeft aan het denken over en handelen bij kinderen en jeugdigen met een ziekte.
De redactie heeft ruime ervaring binnen de consultatieve en liaison kinder- en jeugdpsychiatrie en met gecombineerde psychiatrische/somatische stoornissen; de drie leden zijn bovendien actief binnen het onderwijsveld. E.A.F. van Weel is werkzaam als kinder- en jeugdpsychiater/psychotherapeut bij Stichting De Jutters, Centrum voor jeugd-GGZ Haaglanden in Den Haag. M.H.M. van Lier en F. Verheij zijn werkzaam als kinder- en jeugdpsychiater/ psychotherapeut in het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Weel , E. A. F. van . & M. H. M. van Lier . & F. Verheij . [ ISBN 9789023250364 ] 2519 - Consultatieve en Liaison Kinder- en Jeugdpsychiatrie. ( Het werken op het snijvlak van kindergeneeskunde en kinder- en jeugdpsychiatrie vergt specifieke kennis en vaardigheden. Er is een groot aantal disciplines bij deze vorm van zorg betrokken en - Weel , E. A. F. van . & M. H. M. van Lier . & F. Verheij . [ ISBN 9789023250364 ] 2519 - Consultatieve en Liaison Kinder- en Jeugdpsychiatrie. ( Het werken op het snijvlak van kindergeneeskunde en kinder- en jeugdpsychiatrie vergt specifieke kennis en vaardigheden. Er is een groot aantal disciplines bij deze vorm van zorg betrokken en -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Bocurio
  Kamer van Koophandel nummer: 34138285
  NL 001177745B36
  http://www.bocurio.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.