Mlynowski, Sarah - Spreuken en slaapzakken (Magic in Manhattan

Schrijver:
Titel: Spreuken en slaapzakken (Magic in Manhattan #3)
ISBN: 9789047502005
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Goor
Bijzonderheden: 2007, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Rachel, die het steeds heeft moeten redden zonder magische krachten, kan eindelijk eens proeven aan een leven met wat hulp - ze ontwikkelt een magische gave, net als Miri! Dat haar krachten nog niet helemaal werken zoals Rachel wil, vindt ze niet zo'n groot probleem. Ze kijkt nu juist reikhalzend uit naar het zomerkamp, waar ze samen met Miri naartoe gaat. Met de magische krachten moet het immers een topzomer worden! Maar natuurlijk gaat niets zoals gepland: eerst heeft Rachel het geweldig naar haar zin tijdens het zomerkamp, maar het onbekende meisje Liana geeft haar een onbehaaglijk gevoel. Als Liana in de buurt is, gaat er ineens van alles mis, vooral tussen Rachel en Miri en tussen Rachel en Raf, van wie Rachel nog steeds heimelijk de kriebels krijgt. De spreuken die Rachel probeert toe te passen, werken niet helemaal zoals gedacht.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mlynowski, Sarah - Spreuken en slaapzakken (Magic in Manhattan #3) Mlynowski, Sarah - Spreuken en slaapzakken (Magic in Manhattan #3)