Moolenburgh , H. C. [ ISBN 9789020249064 ] 1120 - De Wetenschap

Schrijver:
Titel: De Wetenschap Kent Geen Tranen . ( In 1979 stond ergens in Nederland een arts terecht. De aanklacht luide "overtreding van de wet op geregistreerde geneesmiddelen" het was echter voor iedereen die enigszins bekend was met de achtergronden duidelijk
ISBN: 9789020249064
Uitgever: Ankh-Hermes.
Bijzonderheden: Paperback in zeer nette staat - 1130 - 1e de 1981 - 176 p . - 260 gr .
Prijs: € 70,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- dat het hier in werkelijkheid ging om een aanval van de officieel gevestigde medische wetenschap op een niet officieel aanvaarde met methode om kankerpatienten te behandelen. De probleemstelling van dit boek luidt nu als volgt : Hoe komt dat het de mensheid zich door de aller eeuwen heen heeft laten lijden door starre overtuigingrn en niet door feiten! Hoe komt het dat deze dogmatische instelling onaantastbaar blijkt voor redelijke argumenten en zelfs voor feiten die duidelijk aantonen dat de overtuigingen niet langer houdbaar is. Hoe komt het dat een groot gedeelte van de mensheid om deze planeet een soort aangeboren houding heeft die men met de beroemde uitdrukking "don't confuse me with facts" (verwar me niet met feiten) kan aanduiden?
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moolenburgh , H. C. [ ISBN 9789020249064 ] 1120 - De Wetenschap Kent Geen Tranen . ( In 1979 stond ergens in Nederland een arts terecht. De aanklacht luide "overtreding van de wet op geregistreerde geneesmiddelen" het was echter voor iedereen die enigszins bekend was met de achtergronden duidelijk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.