Karr, M. - Cherry

Schrijver:
Titel: Cherry
ISBN: 9789023453802
Uitgever: Cargo
Bijzonderheden: 2005, 315pp, paperback. Boek is in perfecte staat.
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Mary is een intelligent, welbespraakt meisje dat opgroeit in het Texas van de jaren zeventig. Als jongste telg van een chaotisch gezin dat volkomen uit de toon valt, probeert ze te ontsnappen aan de banaliteit van het leven in een klein stadje door het verslinden van ontelbare boeken. Ze vlucht voor de opwinding en angst die gepaard gaat met het ontdekken van haar seksualiteit, wil haar maagdelijkheid (cherry) behouden, maar laat zich tegelijkertijd meeslepen in een eerste, hevige verliefdheid. Ze komt in opstand tegen alle autoriteiten, van het schoolhoofd tot de dienaren der wet, en doorziet de lafhartigheid van de volwassenen met de meedogenloze blik van een puber.Karr vertelt met verve en brutaliteit hoe de eerste tongzoen voelt, hoe het is om met pijn en moeite een eigen identiteit te verwerven.In haar precieze, maar tegelijkertijd laconieke stijl neemt Karr de lezer mee naar een levensfase die zelden zo direct, welbespraakt en schaamteloos is beschreven: de stormachtihe adolescentie van een meisje. 'Cherry' bewijst dat zelfs uit het prilste en kwetsbaarste begin een krachtige, fascinerende persoonlijkheid kan groeien.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Karr, M. - Cherry

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.