Golding, Paul - Een afgrijselijke daad / druk 1

Schrijver:
Titel: Een afgrijselijke daad / druk 1
ISBN: 9789023439509
Uitgever: Bezige Bij, De
Bijzonderheden: 2000, 537pp, paperback. Ongelezen, in perfecte staat
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Een afgrijselijke daad is het verhaal van een buitengewoon leven, dat eerst in onschuld wordt geleefd dan in vervreemding woede en verzet. Santiago Moore Zamora, de zoon van een mooie, afstandelijk Spaanse moeder en een strenge engelse vader is op drift geraakt in een wereld van anonieme one - night - stands. Terwijl hij obscure nachtclubs in het door een verstikkend hedonisme geteisterd Londen afstruint, herinnert hij zich zijn jongen jaren in Spanje, en extreme geestelijke terreur van zijn vader en zijn onverhoedse ballingschap in een engelse kostschool, waar twee verboden liefdesgeschiedenissen hem een heel eigen weg opstuurden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Golding, Paul - Een afgrijselijke daad / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.