Vroege, Dens - De dictatuur van de begeerte.

Schrijver:
Titel: De dictatuur van de begeerte.
ISBN: 9789076307015
Taal: Nederlands
Uitgever: Minerva vof, Amsterdam
Bijzonderheden: 1998, 252pp, paperback
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In tweeënveertig hoofdstukken wordt een beeld geschetst van twee ziekenhuizen die ter wille van nieuwbouw fuseren. Dit is beslist geen traditionele doktersroman, hoewel de ingrediënten erotiek en seks overvloedig aanwezig zijn. Slechts zijdelings is ook sprake van patiënten, wanneer met mededogen over aidspatiënten wordt geschreven. Het is een roman met verschillende hoofdfiguren, allen werkzaam in het nieuwe complex. De titel verwijst naar hun streven naar macht, in de werk-hiërarchie en in relaties, homo- of heteroseksueel. Op humoristische wijze toont de schrijfster de motieven en manipulaties van de diverse medewerkers, en hun seksuele driften met soms syfilitische gevolgen. De soms wat vermoeiende humor wordt ten slotte macaber, als een moord de dramatische ontwikkelingen completeert. De schrijfster was voorlichter bij een groot Amsterdams ziekenhuis en baseerde haar romandebuut op eigen ervaringen. Ze schrijft vaak vlot en geestig maar weet geen maat te houden, zodat de lezer, ook al door de zeer kleine letter, uiteindelijk wat murw raakt. Op het omslag 'De kus' van Gustav Klimt. Met een voorwoord van Rijk de Gooyer.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.