Wal, Floor van der - Floor broze snippers van een intens lev

Schrijver:
Titel: Floor broze snippers van een intens leven
ISBN: 9789048812820
Taal: Nederlands
Uitgever: Lebowski Uitgevers Amsterdam 2012 9789048812820
Bijzonderheden: geb hardcover geen pp-nummering (136) als nieuw
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Aan de carriere en het leven van de Amsterdamse Floor van der Wal (1985-2011) kwam een abrupt einde in maart 2011 door een noodlottig verkeersongeval. Floor van de Wal werd spastisch geboren, waardoor zij fysieke beperkingen had en anders sprak. Naar aanleiding van een televisieprogramma waarin zij vertelde over haar handicap volgde zij een workshop stand-upcomedy. Zij bleek een natuurtalent en de workshop was het begin van een succesvolle carriere. 'Broze snippers van een intens leven' is een mooi vormgegeven uitgave waarin Floor weer tot leven komt aan de hand van haar teksten, opzetjes, dagboekfragmenten, columns en foto's, samengesteld door haar ouders. Daarmee wordt een ontroerend beeld geschetst van een bijzondere persoonlijkheid.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wal, Floor van der - Floor    broze snippers van een intens leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.