Buissink, F. - Wadden in beweging

Schrijver:
Titel: Wadden in beweging
ISBN: 9789058971746
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: 2004, Gebonden, 29x24x2 cm. Nieuwstaat.
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Rob de Wind is al vanaf zijn vroege jeugd gefascineerd door het dynamische Waddengebied. Al meer dan 30 jaar legt hij de Wadden vast op beeld. Voor dit boek is een selectie gemaakt uit een overweldigende hoeveelheid schitterend materiaal.
De Wadden vormen een uniek en ook kwetsbaar stuk natuur, dat in al zijn pracht wordt gepresenteerd. Maar het is ook een gebied waar wordt gewoond en gewerkt en juist dit aspect krijgt in Wadden in beweging voor het eerst de volle aandacht.
Een boek voor de bewoners en bezoekers van het Waddengebied en voor iedereen die wil kennismaken met de ongerepte schoonheid ervan. Rob de Wind neemt de kijker mee naar plekken waar toeristen normaliter niet komen.
Met tekst van natuurjournalist Frans Buissink.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Buissink, F. - Wadden in beweging Buissink, F. - Wadden in beweging Buissink, F. - Wadden in beweging Buissink, F. - Wadden in beweging

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.