Meus, Jeroen - Plat préféré

Schrijver:
Titel: Plat préféré
ISBN: 9789020984804
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo, Tielt / Canvas
Bijzonderheden: Gebonden, 2009, 294 blz. Met foto's. Nieuw, sealed.
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze uitgave gaat terug op een tv-programma op de Vlaamse zender Canvas, waarin chef-kok Jeroen Meus naar verschillende plaatsen in de wereld trok om er de favoriete gerechten van Belgische en internationale beroemdheden te maken. Het boek volgt ruwweg het format van het tv-programma. Aan de hand van dagboekfragmenten en foto's lezen we over Meus' reizen naar Vilabertran bij Barcelona (Salvador Dali), Londen (Freddy Mercury), Brussel (Jacques Brel), Nashville (Johnny Cash). Elk deel opent met een fiche over de identiteit van de beroemdheid. Na de dagboekfragmenten, waarin veel aandacht wordt besteed aan de plaatselijke keuken en producten, volgen een twee- of drietal gerechten. De lezer krijgt tal van klassieke volksgerechten uit de hele wereld voorgeschoteld, gaande van aspergesoep (de Vlaamse weerman Armand Pien), via rundvlees en tofu in oestersaus (Bruce Lee), tot red snapper in kokoksmelk (Bob Marley). De gerechten zijn overzichtelijk gepresenteerd en geïllustreerd met paginagrote foto's. Een veelzijdig en boeiend kookboek.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meus, Jeroen - Plat préféré

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.