Alexander Roob - Alchemie & Mystiek

Schrijver:
Titel: Alchemie & Mystiek
ISBN: 9783822891995
Taal: Nederlands
Uitgever: Taschen
Bijzonderheden:
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In de westerse cultuur bestaat al eeuwenlang een 'occulte traditie' (gnostiek, hermetisme, kabbala, alchemie, Rozekruizers, Vrijmetselarij, theosofie). Het gaat hierin om het vinden van het goud, ofwel het komen tot transformatie van het innerlijk om de eenheid met de oorsprong te hervinden. Veel in deze traditie is geheim. Zeer vaak wordt de kennis uitgedrukt in symbolen, schema's, tekeningen en allegorieen, voor de buitenstaander veelal moeilijk te verstaan. Dit boek geeft een groot aantal tekeningen (soms in kleur) en schema's, vol van symboliek, uit de wereld van de 'occulte wetenschap', gerangschikt volgens de belangrijkste principes: wereld (macrokosmos), mens (microkosmos), verlossing (magnum opus) en beweging (rotatie), steeds met een korte uitleg en toelichting. Het is een fascinerend boek; men krijgt veel te zien en de uitleg geeft inzicht in een gesloten (=hermetische) wereld. Toch wordt niet alles duidelijk, verdere uitleg zou wenselijk zijn; maar goed, er moeten geheimen blijven. Een nuttig en waardevol boek met register. Schreefloze letter op dik glad papier, weinig bindmarge.

In goede staat.
Verder lezen

Boekotheek uit Almere

particulier

Logo Boekotheek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alexander Roob - Alchemie & Mystiek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekotheek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekotheek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekotheek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekotheek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekotheek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.