Oerlemans, A.J.M. - Het geheim van Paros

Schrijver:
Titel: Het geheim van Paros
ISBN: 9789078299035
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vrije Dordtse Pers
Bijzonderheden: 2007, paperback, gesigneerd door Oerlemans, in goede staat
Prijs: € 13,70
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Het geheim van Paros
Het is tijd om onze ogen te openen
Paros 2007:Als de jonge David zijn vriendin Naomi achterna reist naar het legendarische Griekse eiland, vergaat de veerboot de in een verraderlijke storm. David overleeft de ramp, maar ontdekt dat Naomi op mysterieuze wijze is verdwenen.
David raakt geobsedeerd door de verhalen van een Griekse monnik. Over verboden evangeliën, middeleeuwse christenen die het slachtoffer werden van massamoord en een geheim dat het eiland al 1700 jaar verborgen houdt.
Hij ontdekt dat zijn vriendin meer is dan een onschuldige toerist. Zeker als haar vrienden worden vermoord en Paros langzaam zijn schatten openbaart.
Rome 312: Het leger van de nieuwe Romeinse keizer rukt op naar de eeuwige stad. Twaalf jaar zal het hem kosten om alleenheerser te worden van een verscheurd rijk. De keizer wordt geholpen door een nieuwe godsdienst die hij naar zijn hand weet te zetten: het christendom. Maar dan ontdekt zijn moeder een verschrikkelijk geheim dat voor de mensheid verborgen moet blijven.
Het Geheim van Paros wordt de Nederlandse tegenhanger van de Da Vinci Code genoemd, maar dat zou het boek tekort doen. Behalve een spannende thriller is het een spirituele roman over de zoektocht naar liefde en waarheid.
Auteur André Oerlemans baseerde zijn boek op historische feiten en op oude geschriften die op wonderbaarlijke wijze werden teruggevonden in het Egyptische Nag Hammadi.
Toon minder
Recensie(s)
Weer een boek in de Da Vincitraditie? Ja en nee. Ja, omdat het weer om een object uit de vroegchristelijke tijd gaat, waarnaar driftig wordt gezocht en waarbij ook tegenwerking wordt ondervonden. Nee, omdat de intentie van dit boek niet is geweest een spannend boek te schrijven. In de tijdlaag van het heden zien we de hoofdpersonen op zoek naar het raadselachtige object, waarbij zij ernstige tegenwerking ondervinden. In de tijdlaag van het verleden wordt de lezer steeds meer duidelijk omtrent de omstandigheden waaronder het object is verborgen. De intentie van de roman is echter verkondigend. Het gaat om de leer van de manicheeen, die door de katharen werd aangehangen. Een miljoen katharen werden tijdens een kruistocht tegen hen omgebracht. Dat de moord op deze vredelievende mensen door de rooms-katholieke kerk misdadig was, is het centrale verkondigingsaspect. Een thriller wordt gelezen en geschreven om spanning te ervaren. Dit is hier een secundair aspect. Het boek is vlot en boeiend geschreven. Paperback met normale druk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oerlemans, A.J.M. - Het geheim van Paros

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Hasselman
    Kamer van Koophandel nummer: 51639181
    NL139540805B02
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.