Maarten Brand - Brand, Maarten-Onze eigen oorlog (nieuw)

Schrijver:
Titel: Brand, Maarten-Onze eigen oorlog (nieuw)
ISBN: 9789402906493
Uitgever:
Bijzonderheden: Onze eigen oorlog van Maarten Brand is een boeiende novelle over de innerlijke strijd van een tienermeisje in oorlogstijd. Hoe moet ze het redden? Vader is ziek en vertoont geheimzinnig gedrag. Zuslief glipt telkens onder haar handen vandaan. Ha...
Prijs: € 3,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Onze eigen oorlog van Maarten Brand is een boeiende novelle over de innerlijke strijd van een tienermeisje in oorlogstijd.
Hoe moet ze het redden? Vader is ziek en vertoont geheimzinnig gedrag. Zuslief glipt telkens onder haar handen vandaan. Haar kleinste broertje is lastiger dan ooit. En moeder is weg … 
Toch neemt Mieke haar verantwoordelijkheid. Zo goed en kwaad als het lukt zorgt ze voor het gezin. Daarbij moet ze steeds op haar hoede zijn. Wie kan ze in vertrouwen nemen? 
Totdat ze een brief van moeder ontdekt. En dan volgen de gebeurtenissen elkaar in hoog tempo op. Zal deze strijd tot overwinning leiden?
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maarten Brand - Brand, Maarten-Onze eigen oorlog (nieuw)