Moravia, Alberto - De reis naar Rome (Ex.1)

Schrijver:
Titel: De reis naar Rome (Ex.1)
ISBN: 9789028415584
Uitgever: Wereldbibliotheek - Amsterdam
Bijzonderheden: 1990, 216 pp paperback met flappen (in goede staat!) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,48 (binnen Nederland)
Meer info:
Alberto Moravia - De reis naar Rome (Ex.1)
(Wereldbibliotheek - Amsterdam)
ISBN 9028415584
uitgave uit 1990
216 pp paperback met flappen
(in goede staat!)
Staat van het boek: 8.0

In het vliegtuig naar Rome raakt de twintigjarige Mario De Sio in de ban van de sensuele Jeanne en haar veertienjarige dochter Alda. Voor het eerst sinds zijn prilste jeugd keert Mario terug in de eeuwige stad, om vervolgens verliefd te worden op Esmeralda, de vriendin van zijn vader. Achter al deze vrouwen verschuilt zich het beeld van zijn overleden moeder. Hij beleeft opnieuw een voor hem traumatische jeugdervaring: als vijfjarig jongetje was hij gedwongen toe te kijken terwijl zijn moeder de liefde bedreef met een van haar minnaars. Mario zoekt een uitweg in een mislukkend dichterschap. Uiteindelijk is het een van de vrouwen die hem van zijn dwangbeelden probeert te bevrijden. Deze roman, zijn nieuwste, bewijst eens te meer dat de oude meester Moravia het vak nog niet verleerd heeft. Eenvoudig bruin omslag met illustratie van naakt.
(Biblion recensie, L.B. van Mastrigt.)

Prijs €4,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer, nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moravia, Alberto - De reis naar Rome (Ex.1) Moravia, Alberto - De reis naar Rome (Ex.1) Moravia, Alberto - De reis naar Rome (Ex.1)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.