Baars, Joost; Möhlmann, Thomas (red.) - 30 + 30 / zestig gedic

Schrijver:
Titel: 30 + 30 / zestig gedichten uit binnen- en buitenland
ISBN: 9789044611663
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: 2008, paperback
Beschikbaar: 7 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Bloemlezing waarin 30 Nederlandstalige dichters 30 buitenlandse gedichten in vertaling kiezen

Persona Boeken uit Amsterdam

particulier

Logo Persona Boeken

Welkom bij mijn boekwinkeltje!
Ik verzend binnen Nederland via PostNL. De meeste boeken kunnen door de brievenbus. De verzendkosten van een brievenbuspakje zijn €3,60. Niet door de brievenbus, dan wordt het een pakket via DHL. Dat kost € 3,95 als ik het naar een pakketpunt bij jou in de buurt verstuur, en € 5,95 rechtstreeks naar je huis. Zo'n pakket mag tot 20kg zijn, dus het kan in dat geval lonen om te kijken wat ik nog meer te bieden heb. Dat kan via https://personaboeken.boekwinkeltjes.nl
Heb je haast? Laat dat even weten. Ik ben een particulier die (een deel van) zijn boekencollectie verkoopt. Dit verkopen is niet mijn baan, ik ben dus ook niet per se elke dag met dit boekwinkeltje bezig. Daarom kan een pakje soms een paar dagen liggen tot ik weer een vrije dag heb. Als ik weet dat je haast hebt, kan ik mijn lunchpauze op mijn werk gebruiken om het pakje sneller te versturen.
Liever ophalen? Dat mag. Maar (excuses voor alle goedwillende klanten, u bent met veruit de meesten, maar helaas is het volgende stukje nodig om te voorkomen dat ik enorm veel tijd kwijt ben aan het maken van ophaalafspraken) l͟e͟e͟s͟ ͟d͟i͟t͟ ͟v͟o͟l͟g͟e͟n͟d͟e͟ ͟s͟t͟u͟k͟ ͟d͟a͟n͟ ͟e͟e͟r͟s͟t͟ ͟g͟o͟e͟d͟: dit is geen winkel, en zelfs geen bedrijf. Ik ben gewoon maar een particulier die (een deel van) zijn boekencollectie verkoopt. Ik heb dus geen openingstijden, zit niet de hele dag achter mijn e-mail, moet gewoon werken en ben ook buiten werktijden lang niet altijd thuis. Het ontbreekt me ook aan de tijd om eindeloos heen en weer te e-mailen over een ophaalmoment. Als je het boek wilt ophalen, doe dan het volgende:
1. Stel zelf een aantal ophaalmomenten voor. Let op: momenten. Dus een datum en een tijd. Niet: kan ik maandagochtend langskomen? De ochtend duurt van 8 tot 12, ik offer geen vier uur van mijn tijd op om jou je verzendkosten te laten besparen.
2. Is het op de door jou voorgestelde momenten niet mogelijk, dan zal ik een aantal alternatieve momenten voorstellen waarop het kan. Laat me weten welke van die momenten je kan komen. En houd je dan ook aan de afspraak.
3. Lukt het jou op al die momenten niet, wil je vlak voor tijd toch weer een gemaakte afspraak verzetten, kom je niet opdagen, dan ga ik ervan uit dat het niet mogelijk is om op korte termijn een afspraak te maken. In dat geval zul je dus verzendkosten moeten betalen.
4. Er zijn bij afhalen twee betaalmogelijkheden. Je kunt het bedrag van tevoren overmaken. Of je kunt gepast betalen. Laat me weten wat je wilt.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baars, Joost; Möhlmann, Thomas (red.) - 30 + 30 / zestig gedichten uit binnen- en buitenland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Persona Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Persona Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Persona Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Persona Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Persona Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.