Baars, Joost; Möhlmann, Thomas (red.) - 30 + 30 / zestig gedic

Schrijver:
Titel: 30 + 30 / zestig gedichten uit binnen- en buitenland
ISBN: 9789044611663
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: 2008, paperback
Beschikbaar: 8 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Bloemlezing waarin 30 Nederlandstalige dichters 30 buitenlandse gedichten in vertaling kiezen

Persona Boeken uit Amsterdam

particulier

Logo Persona Boeken

Welkom bij mijn boekwinkeltje!
Ik verzend binnen Nederland via PostNL. De meeste boeken kunnen door de brievenbus. De verzendkosten van een brievenbuspakje zijn €3,60. Niet door de brievenbus, dan wordt het een pakket. Dat kost 6,75. Zo'n pakket mag tot 10kg zijn, dus het kan in dat geval lonen om te kijken wat ik nog meer te bieden heb. Dat kan via https://personaboeken.boekwinkeltjes.nl
Liever ophalen? Dat mag. Stel zelf een ophaalmoment voor. Hou er rekening mee dat ik geen winkel heb maar gewoon een particulier ben die zijn overtollige boekencollectie te koop aanbiedt. Ik ben voor een verkoop of een afspraak dus niet voortdurend beschikbaar. Verzendingen kan ik zelf plannen, en zijn dus veel makkelijker snel af te handelen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baars, Joost; Möhlmann, Thomas (red.) - 30 + 30 / zestig gedichten uit binnen- en buitenland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Persona Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Persona Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Persona Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Persona Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Persona Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.