Thomas Shepard - Shepard, Thomas-Getuigenissen (nieuw)

Schrijver:
Titel: Shepard, Thomas-Getuigenissen (nieuw)
ISBN: 9789462780682
Uitgever:
Bijzonderheden: Getuigenissen, een bundel bekeringsverslagen, door Thomas Shepard is deel 3 uit de serie Puriteinse teksten van uitgeverij De Banier te Apeldoorn.  Thomas Shepard diende vanaf 1636 de gemeente van Cambridge in New England. Als je in deze gemeent...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Getuigenissen, een bundel bekeringsverslagen, door Thomas Shepard is deel 3 uit de serie Puriteinse teksten van uitgeverij De Banier te Apeldoorn. 
Thomas Shepard diende vanaf 1636 de gemeente van Cambridge in New England. Als je in deze gemeente deel wilde nemen aan de sacramenten, moest je in het openbaar vertellen hoe je tot bekering was gekomen. Thomas Shepard legde de bekeringsverslagen vast. Dit boek bevat een selectie uit deze 'getuigenissen'. Het zijn onopgesmukte verhalen over Gods genadewerk in het hart. Ze laten zien dat de Heere door alle eeuwen heen zondaren door een weg van ontdekking brengt aan de voet van het kruis.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thomas Shepard - Shepard, Thomas-Getuigenissen (nieuw)