Tilkin, Wim - Bouwe is boos

Schrijver:
Titel: Bouwe is boos
ISBN: 9789044807332
Taal: Nederlands
Uitgever: Clavis
Bijzonderheden: 2007, Gebonden, geplastificeerd maar géén biebboek, hoekjes onderaan iets gedeukt, binnenin prima exemplaar.
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Bouwe heeft er veel zin in vandaag. Garnalen vangen met zijn spiksplinternieuwe garnalennetje. Hij vangt meteen een echte garnaal, die hij fier aan zijn papa laat zien. Maar dan valt zijn netje in het water. En het drijft steeds verder weg. Bouwe is boos en begrijpt niet waarom de zee zijn netje meeneemt. Zijn papa legt uit dat de zee de ene keer geeft en dan weer neemt. Dat is het begin van een lange en spannende dag aan zee.
Een speels prentenboek over het wonder van eb en vloed. Voor iedereen vanaf 4 jaar die van de zee
Recensie(s)
Bouwe, een klein beertje, ziet zijn nieuwe schepnetje in zee verdwijnen. Vader beer zegt dat de zee neemt en geeft en daarom gooit Bouwe gauw zijn vangst weer terug in zee. Maar het netje blijft weg, daarom schept het beertje samen met zijn dierenvriendjes de zee leeg. Vanaf het moment dat het netje weer aanspoelt, zijn de vriendjes weer druk bezig om het water terug naar de zee te dragen. Het leuke van dit verhaal is dat het beertje denkt dat hij de zee leeg en vol kan scheppen, maar dat er eigenlijk gespeeld wordt met het begrip eb en vloed. De illustraties beslaan steeds twee pagina's. De zee en zonsondergang worden prachtig verbeeld, de dierenfiguurtjes zijn wat grof getekend, maar wel grappig om te zien. De tekst is in een schreefloze zwarte letter uitgevoerd en beslaat niet meer dan vijf regels per pagina. Een leuk verhaaltje voor kleuters waarmee men de begrippen 'eb en vloed' en 'geven en nemen' op een grappige manier kan uitleggen. Vanaf ca. 4 jaar.
Verder lezen

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tilkin, Wim - Bouwe is boos Tilkin, Wim - Bouwe is boos Tilkin, Wim - Bouwe is boos

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BaalderBoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BaalderBoek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BaalderBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BaalderBoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BaalderBoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.