Jeroen Boschma Inez Groen - Generatie Einstein: slimmer, snelle

Schrijver:
Titel: Generatie Einstein: slimmer, sneller en socialer. Communiceren met jongeren van de 21ste eeuw
ISBN: 9789043010948
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Education 2e druk 2006 9789043010948
Bijzonderheden: paperback 160pp. in zeer goede staat
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek gaat over de nieuwe generatie jongeren, de generatie Einstein. Het geeft in het eerste deel een uitgebreide beschrijving van deze nieuwe generatie en haar unieke kenmerken. Het tweede deel biedt handvatten om met deze doelgroep te communiceren op een manier die werkt. Met index en literatuuroverzicht. De auteurs zijn beiden verbonden aan communicatiebureau Keesie, een bureau dat gespecialiseerd is in advies, communicatie en reclame gericht op kinderen, jongeren en hun omgeving. Het boek geeft een positieve en heldere kijk op deze generatie en is door zijn benadering en specifieke onderwerp onderscheidend ten opzichte van andere publicaties over marketingcommunicatie. Het is dan ook bijzonder interessant voor de marketeer die op originele wijze deze jongeren moet bereiken, maar ook marketeers die een bredere doelgroep moeten bedienen, geeft dit boek veel nuttige informatie.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jeroen Boschma Inez Groen - Generatie Einstein: slimmer, sneller en socialer. Communiceren met jongeren van de 21ste eeuw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.