Hamilton, Masha . Vertaling Mariette van Gelder Omslagontwerp Wil I

Schrijver:
Titel: Boekenkaravaan een fabelachtige roman over een dorp, een boek en een talent.
ISBN: 9789026985652
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf - Onderdeel van Unieboek B.v. te Bussum,en Houten uit 2007
Bijzonderheden: Softcorver 239 pagina's 21x14 formaat Opmaak zetSpiegel te Best
Prijs: € 14,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
DE BOEKENKARAVAAN De jonge bibliothecaresse Fi Sweeney helpt in Kenia bij de opzet van een mobiele bibliotheek, waarmee boeken per kameel naar de meest afgelegen nederzettingen in de stoffige woestijn gebracht worden.In het dorpje Mididima brengt de boekenkaravaan echter verdeeldheid onder de bewoners. De dorpsonderwijzer Matani, het meisje Kanika en Littekenjongen kijken reikhalzend uit naar de komst van de boekenkamelen en naar deze mogelijkheid om een glimp van de buitenwereld om te vangen. Anderen, onder wie Matanis vrouw, zien de boekenkaravaan daarentegen al seen gevaarlijke en ontwrichtende kracht.Dan blijken er op een dag twee boeken verdwenen te zijn. . . En als een boek niet wordt teruggebracht zullen de kamelen voortaan het dorp overslaan. De eer van het dorp staat op het spel.En terwijl Fi helpt bij Matanis speurtocht naar de boeken, leert ze dat culturele verschillen niet alleen de beste bedoelingen kunnen ondermijnen, maar ook een onverwachte liefde onmogelijk kunnen maken.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hamilton, Masha . Vertaling Mariette van Gelder Omslagontwerp Wil Immink - Boekenkaravaan een fabelachtige roman over een dorp, een boek en een talent. Hamilton, Masha . Vertaling Mariette van Gelder Omslagontwerp Wil Immink - Boekenkaravaan een fabelachtige roman over een dorp, een boek en een talent. Hamilton, Masha . Vertaling Mariette van Gelder Omslagontwerp Wil Immink - Boekenkaravaan een fabelachtige roman over een dorp, een boek en een talent. Hamilton, Masha . Vertaling Mariette van Gelder Omslagontwerp Wil Immink - Boekenkaravaan een fabelachtige roman over een dorp, een boek en een talent. Hamilton, Masha . Vertaling Mariette van Gelder Omslagontwerp Wil Immink - Boekenkaravaan een fabelachtige roman over een dorp, een boek en een talent. Hamilton, Masha . Vertaling Mariette van Gelder Omslagontwerp Wil Immink - Boekenkaravaan een fabelachtige roman over een dorp, een boek en een talent.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.