Straaten, Evert van - Verlangen naar volmaaktheid. 21 jaar verz

Schrijver:
Titel: Verlangen naar volmaaktheid. 21 jaar verzamelen door het Kröller-Müller Museum.
ISBN: 9789073313279
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Kröller-Müller Museum, Otterlo
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2012, 223 blz. Met kleurenfoto's, een index en de bijlage (DVD).
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze gedegen publicatie geeft inzicht in 21 jaar kunst verzamelen door het Kröller-Müller Museum in Otterloo tijdens het directoraat van scheidend directeur Evert van Straaten. Het is ook de tentoonstellingscatalogus bij de gelijknamige afscheidstentoonstelling. Zijn geschreven wandeling door de geschiedenis en de omvangrijke collectie moderne en hedendaagse kunst begint bij het esthetische, volmaakte omslag van het boek. De collectie begint bij de eerste aankopen van Helene Kröller-Müller in 1908. Van Straaten ontvouwt zijn theoretische kaders en richtlijnen die ten grondslag liggen aan zijn uitbreiding van de publieke collectie. De publicatie geeft niet alleen op wetenschappelijk niveau inzicht in het verzamelbeleid en wat daarbij komt kijken, maar fungeert ook als gids door een deel van het erfgoed dat het museum op De Hoge Veluwe beheert. Geïllustreerd met vele goede kleurenafbeeldingen. Van 1951 aanwinsten uit de periode 1991-2011 zijn de afbeeldingen en basisgegevens opgenomen in een pdf-bestand van 364 blz. op de bijgesloten dvd. Met uitgebreide noten en personenregister.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Straaten, Evert van - Verlangen naar volmaaktheid. 21 jaar verzamelen door het Kröller-Müller Museum.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.