19 auteurs - De stedenverzamelaar / Italiaanse auteurs en hun s

Schrijver:
Titel: De stedenverzamelaar / Italiaanse auteurs en hun stad
ISBN: 9789076270715
Taal: Nederlands
Uitgever: Serena Libri
Bijzonderheden: 2011, paperback, als nieuw, kleine vouw in de rug.
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Bundel verhalen van mensen die liefhebben, die de dag doorbrengen, die ruzie maken. In de straten, op de pleinen, in de huizen, in de cafés van de stad.
Steden: * Bari * Bologna * Catania * Crotone * Firenze * Genova * Milano * Napoli * Padova * Palermo * Reggio Calabria * Roma * Salerno * Torino * Trieste * Urbino * Venezia Bari, Genova, Rome, Trieste, Urbino.
Negentien auteurs, waarvan sommige heel bekend: *Nicola Lagioia *Caterina Bonvicini *Elvira Seminara *Carmine Abate *Enzo Fileno Carabba *Giuseppe Conte *Marta Morazzoni *Camilla Baresani *Andrej Longo *Giulio Mozzi *Giorgio Vasta *Rosella Postorino *Elio Pecora *Stefania Nardini *Diego de Silva *Alessandro Perissinotto *Federica Manzon *Aurelio Picca *Roberto Ferrucci
De meeste verhalen zijn voor deze bundel geschreven en niet eerder gepubliceerd.
Napels. Ciro is een jonge kelner die tegen een hongerloontje bedient in de Bar della Cecata. Hij bestudeert zijn gasten en droomt ervan over hun levens te schrijven. Maar voor het zover komt, beëindigt een gast Ciro's leven.
Milaan. In dit verhaal gaat een echtpaar op een avond in hun Isotta Fraschini naar de Scala. Als ze buitenkomen hangt er een dichte mist; hij rijdt de verkeerde kant op en al spoedig begrijpen ze niet meer waar ze zijn. Ze hadden nooit moeten gaan. De opera is haar tegengevallen en waar zijn ze in godsnaam. Een voorbijganger biedt zijn diensten aan.
Florence. De jongeman die niet weet welke kleur ogen zijn verloofde heeft. Ze is er nu vandoor, waarschijnlijk met een opticien. De toeristen klagen dat de standbeelden te klein zijn. Zijn moeder klaagt dat zijn oom haar het zout niet heeft aangereikt. De huurster klaagt dat haar niet is meegedeeld dat er spoken in haar kamer zijn.
Verder lezen

Mae Be uit Leidschendam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

19 auteurs - De stedenverzamelaar / Italiaanse auteurs en hun stad

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Mae Be

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Mae Be
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Mae Be een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Mae Be vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Mae Be kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.