Willis, Jeanne & Ross, Tony - Dagvliegje, dag

Schrijver:
Titel: Dagvliegje, dag
ISBN: 9789062495061
Taal: Nederlands
Uitgever: Sjaloom
Bijzonderheden: 2006, Gebonden, 26blz., h20,5xb18,5cm., prachtig exemplaar
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Dagvliegje leeft maar dag, maar ze geniet van elk moment. Ze observeert het leven om haar heen, en verheugt zich over dat van haar zelf. Bij het ochtendgloren zweeft ze door de lucht, badend in het gouden zonlicht en danst op de muziek van het leven.
Een nieuw, ontroerend boek van het bekende duo Ross-Willis.
Recensie(s)
Dagvliegje leeft maar een dag, maar ze geniet van elk moment: van de vroege ochtend tot de late avond. Ze zweeft door de lucht in het gouden zonlicht en bekijkt de prachtige wereld vol bloemen, vlinders en alles om zich heen. Ze trouwt, legt haar eieren in de nacht en heeft dan haar taak volbracht. Haar laatste wens is dat haar kinderen de volgende dag net zo gelukkig zullen zijn. Verzorgd uitgegeven prentenboek met een dubbele bodem en veel symboliek: eigenlijk voor alle leeftijden. De ingekaderde, paginagrote illustraties zijn uitgevoerd in pastel; soms bestaan ze uit enkele vegen, dan weer bevatten ze veel details. Op de tekstpagina's ertegenover staat een kleinere tekening waarvan de contouren vervagen. De beknopte tekst is hier en daar poetisch, b.v. "Ze verzamelt mooie momenten.". Schutbladen in lichtblauw vol dagvliegjes. Op het donkerblauwe linnen omslag een ingekaderde illustratie met dansende vliegjes in het maanlicht. Geschikt vanaf ca. 4 jaar.
Verder lezen

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willis, Jeanne & Ross, Tony - Dagvliegje, dag Willis, Jeanne & Ross, Tony - Dagvliegje, dag Willis, Jeanne & Ross, Tony - Dagvliegje, dag Willis, Jeanne & Ross, Tony - Dagvliegje, dag

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BaalderBoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BaalderBoek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BaalderBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BaalderBoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BaalderBoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.