Ongaro, Alberto - De brug van de verlating

Schrijver:
Titel: De brug van de verlating
ISBN: 9789076270654
Taal: Nederlands
Uitgever: Serena Libri
Bijzonderheden: 2010, 246pp, paperback
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Op een avond wil Francesco Soria, een musicus, naar Rome bellen. Wanneer hij de hoorn opneemt, valt hij in een gesprek tussen een vrouw en haar geliefde. Hij hoort alleen de vrouw, die nog een laatste afspraak wil 'bij die grote houten brug'. Op de achtergrond blaft een hond. Haar stem fascineert hem. Even later hoort hij dezelfde hond weer, buiten. Hij kijkt door het raam en ziet een slanke vrouw met een hond in de schemering langs de kade lopen.
Hij gaat haar achterna en leert haar kennen. Zij is Frederika, minnares van Andrea dal Fumo, een niet onbesproken graaf met vele vriendinnen. Deze Andrea wordt enkele dagen later dood in zijn huis gevonden, neergeschoten. Francesco vermoedt dat dit de uitkomst is van Frederika's laatste afspraak. En de politie weet het wel zeker. Maar in Venetië zijn de dingen niet altijd wat ze lijken.
Verder lezen

Mae Be uit Leidschendam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ongaro, Alberto - De brug van de verlating

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Mae Be

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Mae Be
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Mae Be een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Mae Be vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Mae Be kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.