Geene, W. - Goed gezien / onderzoeksvaardigheden in het onderwi

Schrijver:
Titel: Goed gezien / onderzoeksvaardigheden in het onderwijs
ISBN: 9789077018095
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Pak
Bijzonderheden: 2004, paperback
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Als nieuw, hoekje kaft rechts onder klein beetje gebogen.
Studieboek voor leerlingen en studenten in het vwo, mbo en hbo over het aanleren van onderzoekscompetenties, eventueel ondersteund door een elektronische leeromgeving.

Ieder mens heeft van jongs af aan een natuurlijke onderzoeksdrang. We zijn niet alleen nieuwsgierig, we willen ook problemen overwinnen. Op school gaan leerlingen bewust onderzoek doen: ze vragen naar het hoe en waarom en ze ontwikkelen een eigen visie. In hun beroep hebben ze daar later veel voordeel van. Echte professionals weten hoe ze problemen moeten aanpakken. Tegenwoordig is onderzoek doen op alle scholen voor voortgezet onderwijs weliswaar geen apart vak, maar wel een verplicht onderdeel...
Verder lezen

Mae Be uit Leidschendam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geene, W. - Goed gezien / onderzoeksvaardigheden in het onderwijs

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Mae Be

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Mae Be
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Mae Be een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Mae Be vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Mae Be kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.