Roelofs, Saar - Tien Componistenportretten Takemitsu, Messiaen,

Schrijver:
Titel: Tien Componistenportretten Takemitsu, Messiaen, De Leeuw, Kunst, Cage, Goeyvaerts, De Marez Oyens, Keuris, Bruynel, Piazzolla
ISBN: 9789080587113
Taal: Nederlands
Uitgever: Partner Productions MuziekGroep Nederland 2000 9789080587113
Bijzonderheden: paperback met flappen 103 pp. als nieuw \, met getekende portretten
Prijs: € 10,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Tien beknopte biografieen (in woord en beeld) van markante componisten uit de twintigste eeuw, vijf Nederlanders en vijf buitenlanders, die allen in de periode 1992-1998 zijn overleden: Toru Takemitsu (Japan), Olivier Messiaen (Frankrijk), John Cage (V.S.), Astor Piazolla (Argentinie), Karel Goeyvaert (Belgie), Tera de Marez Oyens, Tristan Keuris, Ton Bruynel, Ton de Leeuw en Jos Kunst (Nederland). De componisten hebben ieder op hun eigen wijze een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de kunstmuziek na 1945. De biografieen hebben een inleidend karakter, beginnend met een kort levensoverzicht in jaartallen en eindigend met een overzicht van de geraadpleegde literatuur. De auteur is van oorsprong beeldend kunstenares (en gepromoveerd psycholoog); muziek is een belangrijk thema in haar werk. Elke componist heeft zij tweemaal geportretteerd, gebruik makend van foto- en filmmateriaal, want de musici zelf heeft ze nooit ontmoet. Tegelijk met dit boekje verscheen een audio-cd met pianomuziek van de genoemde componisten (label: NM 98019*). Eenvoudig geschreven en daardoor gemakkelijk toegankelijk voor niet-ingewijden in de na-oorlogse kunstmuziek. Enkele moeilijke begrippen worden in een verklarende woordenlijst uiteengezet.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roelofs, Saar - Tien Componistenportretten Takemitsu, Messiaen, De Leeuw, Kunst, Cage, Goeyvaerts, De Marez Oyens, Keuris, Bruynel, Piazzolla

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.