Hallefers Nor ( George F. Kooijman ) - Herstjes in 'e pan : Een

Schrijver:
Titel: Herstjes in 'e pan : Een onderduiker in Midden-Limburg
Taal: Nederlands
Uitgever: De Trompetter / Tonnaer - Kelpen, 1e druk, 1992.
Bijzonderheden: paperback, 103pp. in goede gebruikte staat , 21/15cm, afb. in zw/wit
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Op vaak humoristische wijze heeft Hallefers Nor (pseudoniem voor George F Kooiman) zijn belevenissen als onderduiker in het toen nog afgelegen dorp Tungelroy onder de rook van Weert, in dit boekje vastgelegd Herinneringen die na al die jaren met een verrassende frisheid bij hem boven kwamen.

Met veel liefde beschrijft hij zijn omgang met de bewoners, het veelzijdige werk op de boerderij, de ernstige, dwaze en soms gênante voorvallen waar hij getuige van was, de rustige bevrijding en de avonturen in de eerste maanden daarna. Hij doet dit met een realistische kijk op de wereld van toen en schroomt daarbij niet de dingen bij hun naam te noemen

Zijn verhalen zijn gekruid met woorden en begrippen in het plaatselijke dialect en hij laat zijn figuren in hun eigen taal hun zegje doen. Mede daardoor zal dit werkje iedere rechtgeaarde Limburger en andere belangstellenden zeker aanspreken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hallefers Nor ( George F. Kooijman ) - Herstjes in 'e pan : Een onderduiker in Midden-Limburg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.