Kan Hemmink, H. - Ranger deel 1: Wat nu?

Schrijver:
Titel: Ranger deel 1: Wat nu?
ISBN: 9789045410746
Taal: Nederlands
Uitgever: De Eekhoorn
Bijzonderheden: 2006, Gebonden, 144 pp.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Eerste deel van een nieuwe serie rond de hond Ranger. Spannend verhaal in 26 korte hoofdstukken van de schrijfster die ook bekend is van de series 'Sammie' en 'Pony Friends'. In dit verhaal lijkt het te spoken en de drie hoofdpersonen, leerlingen uit groep acht, raken in de ban van de geheimzinnige villa waar enge geluiden te horen en vreemde beelden te zien zijn, en waarover al jaren griezelige verhalen de ronde doen. Een vierde belangrijke rol in het verhaal wordt gespeeld door de hond Ranger die uit de villa bevrijd wordt en al snel de grote vriend is van de drie kinderen. Naast spanning en avontuur draait het in dit verhaal ook om vriendschap, gevoelens van schaamte, jaloezie, eenzaamheid en beginnende verliefdheid. Emoties die door de schrijfster met gevoel voor nuance zijn neergezet en voor genoeg identificatiemogelijkheden zorgen. Vanaf ca. 9 jaar.
Verder lezen

US3 uit Den Bosch

particulier

Logo US3

Literatuur, W.F. Hermans, Gerard Reve & Karel van het Reve, Thrillers, Kinderboeken, Geschiedenis, Filosofie. Theologie, Nederlandse politiek, Communisme en nog zo wat. Allemaal goedkoop.
Verzending via PostNL in overleg.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kan Hemmink, H. - Ranger deel 1: Wat nu?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij US3

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met US3
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en US3 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van US3 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • US3 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.