Kan Hemmink, H. - Ranger deel 6: Voor altijd!

Schrijver:
Titel: Ranger deel 6: Voor altijd!
ISBN: 9789045412856
Taal: Nederlands
Uitgever: De Eekhoorn
Bijzonderheden: 2009, Gebonden, 187 pp. Mooi ex. Schoon en stevig.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het zesde deel van de serie 'Ranger' waarin Luuk, Rosemijn, de helderziende Sem en Luuks beste vriend, de herdershond Ranger, de hoofdrol spelen. Roodharige Luuk wordt om zijn uiterlijk gepest door jongens die ook zijn hond belagen. Luuk reageert hierop heel fel en is daarna bang dat zijn belagers wraak zullen nemen. Op een slimme manier helpen zijn vrienden hem dit te voorkomen, maar verdwijnen ook die nare gedachten van schuld en angst? Dat bederft zijn plezier over het mogen meehelpen bij het inrichten, beheren en bewaken van een kostbare expositie van in bruikleen gegeven antieke tweewielers in het particuliere museum Tankstop van het dorp. Bovendien hangt er een nogal vreemde man rond die meer dan normale belangstelling voor het geëxposeerde materiaal en de vrouw van de mecenas lijkt te hebben. Ook de pestkoppen duiken weer op. Vanaf ca. 9 jaar.
Verder lezen

US3 uit Den Bosch

particulier

Logo US3

Literatuur, W.F. Hermans, Gerard Reve & Karel van het Reve, Thrillers, Kinderboeken, Geschiedenis, Filosofie. Theologie, Nederlandse politiek, Communisme en nog zo wat. Allemaal goedkoop.
Verzending via PostNL in overleg.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kan Hemmink, H. - Ranger deel 6: Voor altijd!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij US3

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met US3
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en US3 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van US3 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • US3 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.