Wentink, K. - Onder de wieken van 'De Valk'. Een geschiedenis v

Schrijver:
Titel: Onder de wieken van 'De Valk'. Een geschiedenis van molenmuseum De Valk 1966-1991. Molen De Valk 1743-1993.
ISBN: 9789072793034
Taal: Nederlands
Uitgever: Leidsch Dagblad, Leiden
Bijzonderheden: Paperback, 1991, 116 blz. Met 54 foto's en tekeningen.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur die in 1990 afstudeerde in de geschiedenis aan de R.U.L., heeft zich goed verdiept in de archieven waarin deze molen voorkomt, en heeft interviews afgenomen van oud-bewoners, (ex-)personeel en buurtbewoners. Zo is een afwisselend en goed leesbaar verhaal ontstaan, uitgebreid geïllustreerd met kaartmateriaal, reproducties en zwart-witfoto's, over de geschiedenis van deze molen en zijn molenaars. De Valk is het enig overgebleven exemplaar van de 19 walmolens (stadsmolens) die Leiden eens kende.

Het boek verscheen ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het molenmuseum in deze molen, en het 250-jarig bestaan van de molen in 1993.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wentink, K. - Onder de wieken van 'De Valk'. Een geschiedenis van molenmuseum De Valk 1966-1991. Molen De Valk 1743-1993.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.