Lennox, Judith - Een verliefde vrouw. een gepassioneerde affair

Schrijver:
Titel: Een verliefde vrouw. een gepassioneerde affaire een duister geheim een smet op de toekomst…
ISBN: 9789022587515
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: paperback, 4e druk 2019, 475 pag., nieuwstaat
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Een goed opgebouwde familieroman. De personages worden goed uitgewerkt. Het is een heerlijk boek om in de zon te lezen.
De tekst is gedrukt op witter papier dan op de foto's lijkt; dit heeft met de slechtere belichring te maken

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lennox, Judith - Een verliefde vrouw. een gepassioneerde affaire een duister geheim een smet op de toekomst… Lennox, Judith - Een verliefde vrouw. een gepassioneerde affaire een duister geheim een smet op de toekomst… Lennox, Judith - Een verliefde vrouw. een gepassioneerde affaire een duister geheim een smet op de toekomst… Lennox, Judith - Een verliefde vrouw. een gepassioneerde affaire een duister geheim een smet op de toekomst… Lennox, Judith - Een verliefde vrouw. een gepassioneerde affaire een duister geheim een smet op de toekomst… Lennox, Judith - Een verliefde vrouw. een gepassioneerde affaire een duister geheim een smet op de toekomst…

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Eline Vere

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Eline Vere
 • Na uw bestelling ontvangen u en Eline Vere een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Eline Vere vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Eline Vere kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.