Anema, Karin - ERVARING ALS BASIS Beninese en Nederlandse vrouw

Schrijver:
Titel: ERVARING ALS BASIS Beninese en Nederlandse vrouwen leren van elkaars leven
ISBN: 9789075280203
Taal: Nederlands
Uitgever: Roodbont Publishers B.V. 1e druk 1998 9075280203 9789075280203
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover geplastificeerd als nieuw, oblong 24,5/42
Prijs: € 7,40
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Wederkerigheid staat centraal in het uitwisselingsproject 'Ervaring als basis', tussen Beninese en Nederlandse plattelandsvrouwen. De vrouwen bezochten elkaars land. Beide groepen vrouwen werden zich zo bewuster van de relativiteit van hun cultuur. Ze hebben niet alleen 'de ander' maar ook 'zichzelf' leren kennen en waarderen. Dit spiegelboek behandelt achtereenvolgens de projectachtergrond, de presentatie van de deelnemende vrouwen, hun ervaringen in elkaars land en de mogelijke effecten van de uitwisseling. Het is geschikt voor iedereen die geinteresseerd is in culturele vergelijkingen, in Afrika, in ontwikkelingsprojecten en in vrouwen in het algemeen. Het geheel is rijk geillustreerd met zwart-witte tekeningen en zwart-witte en kleurenfoto's. Met name de tekeningen van Bernard Zinsou zijn erg treffend.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anema, Karin - ERVARING ALS BASIS Beninese en Nederlandse vrouwen leren van elkaars leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.