Ommen, Erik van en Wilma Brinkhof - De zwaluwen van Singraven

Schrijver:
Titel: De zwaluwen van Singraven
ISBN: 9789050112321
Taal: Nederlands
Uitgever: KNNV, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden, 2006, 112 blz. Met foto's en tekeningen. Zonder CD.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek bestaat uit drie gedeelten. Het begint met een verslag van een zomerverblijf op Singraven, landgoed bij Denekamp. Hoofdrolspeler is de boerenzwaluw tot en met zijn najaarstrek. Ook andere vogels die daar leven komen aan bod, alles rijk voorzien van afbeeldingen van schilderijen en etsen. Vervolgens het verslag van een safari in Afrika, 'Van Khartoem tot Mafeking', gemaakt in 1924 door Mr. W.F.J. Laan, de laatste eigenaar van Singraven, en H. van Mol. Hier in dagboekvorm een beschrijving van wat ze allemaal tegenkomen, vooral de verschillende dieren. Dit onderdeel is geïllustreerd met oude foto's en met afbeeldingen van schilderijen van de dierenschilder Wilhelm Kuhnert. Dan maakt Van Ommen zelf een tocht in Afrika en wel in het Nationaal Park Etosha, met name om de lotgevallen van 'onze' boerenzwaluwen te volgen als ze daar overwinteren. Als toegift nog een essay over Wilhelm Kuhnert en Erik van Ommen als dierschilders in Afrika. Achterin beknopte biografieën van alle medewerkers aan het boek.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ommen, Erik van en Wilma Brinkhof - De zwaluwen van Singraven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.