PROULX, E. ANNIE (1935) - Ansichten

Schrijver:
Titel: Ansichten
Taal: Nederlands
Uitgever: De Geus, Breda. 1996. Achtste druk. Paperback (gebrocheerd, garenloos). Papieren band. 399 pp. 12½ x 20 x 3 cm. 426 gr. Oorspronkelijke titel 'Postcards', 1993. Vertaling Regina Willemse. Omslagontwerp Robert Nix. Omslagillustratie Standard Oil of N.
Bijzonderheden: Drie leesvouwen op rug. Net exemplaar. In prima staat.
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
PROULX, E. ANNIE (1935)
Ansichten

De Geus, Breda. 1996. Achtste druk. Paperback (gebrocheerd, garenloos). Papieren band. 399 pp. 12½ x 20 x 3 cm. 426 gr. Oorspronkelijke titel 'Postcards', 1993. Vertaling Regina Willemse. Omslagontwerp Robert Nix. Omslagillustratie Standard Oil of N.J. Collection Photographic Archives / University of Louisville. Foto auteur Jon Gilbert Fox. ISBN-10 90 5226 911 4. ISBN-13 978 90 5226 911 5.
Annie Proulx wordt alom beschouwd als een literair fenomeen. Ze won onder meer de Pulitzer Prize, de National Book Award en de Pen/Faulkner Award.
Loyal Blood vermoordt zijn vriendin in een vlaag van woede. Nog onder het avondeten pakt hij zijn koffer en vertrekt van de ouderlijke boerderij.De ansichten die de eenzame avonturier trouw naar huis blijft sturen, zijn momentopnames van een zwerftocht die tijdens de Tweede Wereldoorlog begon en kort geleden eindigde. Het verslag van Loyals tocht, knap vermengd met de wederwaardigheden van de achterblijvers, is een magnifieke persiflage op de klassieke pioniersgeschiedenis, de trek van New England naar het westen. Loyal Blood, ex-boer, pelsjager, uraniumzoeker, mijnwerker en bottenkenner, wordt het symbool van de vervreemding en frustratie achter de Amerikaanse droom..'...Haar werk ademt een enorme vitaliteit en het schrijfplezier spat van iedere pagina af...' - Trouw

Drie leesvouwen op rug. Net exemplaar. In prima staat.

BOOKNUMBER: 22540
Verder lezen

Willy Demacker Books

Willy Demacker Books uit Amsterdam

Logo Willy Demacker Books

Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw Spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even !!! Het overgrote deel van onze boeken staat (nog) niet online. Mail (info@demacker.nl) of bel/app (0633 700 886) wanneer u een titel zoekt. Niet geschoten is altijd mis.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

PROULX, E. ANNIE (1935) - Ansichten PROULX, E. ANNIE (1935) - Ansichten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Willy Demacker Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Willy Demacker Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Willy Demacker Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Willy Demacker Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Willy Demacker Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.