Niek Verhaagen - De verboden vrucht. Gedichten. Met tekeningen

Schrijver:
Titel: De verboden vrucht. Gedichten. Met tekeningen van Theo Kurpershoek.
Taal: Nederlands
Uitgever: Utrecht: De Odyssee Pers, (1941) [= ’s-Graveland: G.W. Breughel, 1944].
Bijzonderheden:
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
197 x 217 mm. Halflinnen. Bandontwerp Theo Kurpershoek. 32 p. Gedrukt [door Koch en Knuttel] in rood en zwart in een oplage van 270 exemplaren. Geïllustreerd door Theo Kurpershoek. Eerste druk. Platten iets vuil.
Nummer 227 van 250 Arabisch genummerde exemplaren.
Uit de bibliotheek van Theo Kurpershoek, die in zwarte inkt op het schutblad schreef: ‘Jongens waren we… | Th. Kurpershoek ‘89’. Kurpershoek was 29 jaar oud toen hij tekeningen voor deze uitgave maakte. Deze tekeningen van naakten doen sterk denken aan die van C.A.B. Bantzinger.
Dirk de Jong geeft in Het vrije boek in onvrije tijd (1978) 1943 als jaar van verschijnen. Uit door Lo van Driel geciteerde correspondentie van Niek Verhaagen blijkt nu dat de uitgave medio maart 1944 is verschenen.
Clandestiene uitgave. De Jong 844.
Verder lezen

Artistiek Bureau uit Groningen

zakelijk

Logo Artistiek Bureau

Meer boeken, meer afbeeldingen op www.artistiekbureau.com

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Niek Verhaagen - De verboden vrucht. Gedichten. Met tekeningen van Theo Kurpershoek. Niek Verhaagen - De verboden vrucht. Gedichten. Met tekeningen van Theo Kurpershoek. Niek Verhaagen - De verboden vrucht. Gedichten. Met tekeningen van Theo Kurpershoek.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Artistiek Bureau

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Artistiek Bureau
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Artistiek Bureau
  Kamer van Koophandel nummer: 73792640
  NL002164220B81
  http://www.artistiekbureau.com
 • Na uw bestelling ontvangen u en Artistiek Bureau een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Artistiek Bureau vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Artistiek Bureau kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.