boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Kook ook Voor 2

Schrijver:
Titel: Kook ook Voor 2
ISBN: 9789066117938
Taal: Nederlands
Uitgever: Inmerc
Bijzonderheden: 2006, 144pp, Gebonden, nieuw Op iedere dubbele pagina aan de ene kant het recept, aan de andere een foto van het eindresultaat. Register op alfabet.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Kook ook voor 2: lekker, makkelijke recepten voor als je met z'n tweeën aan tafel zit. Met je partner, je moeder, met je vriendin waarmee je wilt bijkletsen, met je kleinkind dat komt logeren. Stuk voor stuk gerechten waar je bovendien niet lang voor in de keuken hoeft te staan. En wil je samen uitgebreid dineren, dan kies je er een lekker voor- en nagerecht bij. Maak het aan tafel extra gezellig en je bent thuis uit eten.
* Lekker, makkelijk én snel klaar
* Ingrediënten overal te krijgen
* alles getest: 'de recepten lukken altijd'
* van klassiek tot trendy
Recensie(s)
Recepten om met z'n tweeen lekker te genieten van makkelijke maaltijden (doordeweeks) en wat uitgebreidere (in het weekend). De eerste twee hoofdstukken zijn onderling nog weer verdeeld in voor-, hoofd- en nagerechten. Daarna volgen de hoofdstukken 'Tapasbuffet' en 'Vipdiner' met respectievelijk hapjes en schotels die wat meer aandacht vragen. Ingewikkelde kunstgrepen zijn overigens zoveel mogelijk vermeden en de ingredienten zijn bijna overal verkrijgbaar. De bereidingswijze wordt duidelijk en stap voor stap aangegeven en op deze manier kan er ook voor onervaren koks weinig misgaan. Op iedere dubbele pagina aan de ene kant het recept, aan de andere een foto van het eindresultaat. Register op alfabet.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Kook ook Voor 2