Schreuders, J., Sterk, M. - Kook ook Multiculti

Schrijver:
Titel: Kook ook Multiculti
ISBN: 9789066116269
Taal: Nederlands
Uitgever: Inmerc
Bijzonderheden: 2007, 141pp, Gebonden nieuw pluspunten van dit zeer kleurrijke boekje zijn: bij elk recept staat een paginagrote kleurenfoto, vermelding van de bereidingstijd van elk recept en het alfabetisch register achterin
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Ieder gerecht is een belevenis op zich: stuk voor stuk verrassend, en gemaakt met de vele exotische ingrediënten uit Suriname, Marokko, de Antillen en Turkije, die inmiddels volop verkrijgbaar zijn.
Een zeer gevarieerde verzameling recepten voor wie eens wat anders wil.
Recensie(s)
Langwerpig kookboekje met stevige kaft uit een reeks kookboekjes van Kookook Culinair Centrum, een bedrijf dat zich bezighoudt met trends en ontwikkelingen op culinair terrein en met het doel mensen anders te leren genieten. Dat anders genieten lukt zeker met dit boekje waarin de Turkse, Marokkaanse, Antilliaanse en Surinaamse keuken centraal staan. Na een korte inleiding over de keukens van de verschillende landen volgt een toelichting op enkele specifieke ingredienten uit elk land. Daarnaast wordt aangegeven waar ze verkrijgbaar zijn. De ca. 55 recepten voor vier personen zijn niet al te moeilijk te bereiden en vormen een leuke en verrassende kennismaking met de keuken van de multiculturele samenleving. Andere pluspunten van dit zeer kleurrijke boekje zijn: bij elk recept staat een paginagrote kleurenfoto, vermelding van de bereidingstijd van elk recept en het alfabetisch register achterin (superkleine letter). Ietwat krappe bindmarge.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schreuders, J., Sterk, M. - Kook ook Multiculti

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.