Sparks, S.M., Taylor, C.M. - Ouder-, kind- en jeugdzorg / veple

Schrijver:
Titel: Ouder-, kind- en jeugdzorg / vepleegkundige diagnoses en interventies
ISBN: 9789035223752
Taal: Nederlands
Uitgever: Reed business
Bijzonderheden: 2001, 259pp, paperback
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is bedoeld als naslagwerk bij het (leren) verplegen van zwangeren, barenden, kraamvrouwen, pasgeborenen, kinderen en jongeren. Het boek is te gebruiken bij het verkennen van de zorgvraag en bij het plannen, uitvoeren en evalueren van de verpleegkundige zorg voor de genoemde doelgroepen. De beschrijving is per doelgroep geordend met behulp van verpleegkundige diagnoses.
De diagnoses zijn niet geselecteerd per setting, maar kunnen zich voordoen in allerlei situaties: intramuraal op de verpleegafdelingen voor zwangeren en kraamvrouwen, op de verloskamer en op de kinderafdelingen, in de polikliniek; extramuraal in de zorg thuis en op het consultatiebureau.
Verder lezen

De Brilbeer uit Apeldoorn

particulier

Logo De Brilbeer

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sparks, S.M., Taylor, C.M. - Ouder-, kind- en jeugdzorg / vepleegkundige diagnoses en interventies

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Brilbeer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Brilbeer
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Brilbeer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Brilbeer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Brilbeer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.