Verhulst, Jan - Psychologie voor de gezondheidszorg

Schrijver:
Titel: Psychologie voor de gezondheidszorg
ISBN: 9789001606275
Taal: Nederlands
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: 2006, 304pp, paperback
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
PSYCHOLOGIE VOOR DE GEZONDHEIDSZORG is herzien. Meer nog dan in de voorafgaande drukken, ligt in deze druk het accent op de praktische toepasbaarheid van de psychologische kennis. Daarom zijn in het gehele boek praktijkvragen, casuïstiek en praktijkvoorbeelden opgenomen.
Nieuw in dit boek:
- De ruime aandacht voor de somatische zieke medemens: de psychologie van het ziek zijn.
- Het hoofdstuk over de sociale psychologie. Aandacht is nu besteed aan verschijnselen als interpersoonlijke attractie, agressie en multiculturaliteit.
- Het hoofdstuk over de ontwikkelingspsychologie is uitgebreid met de gevolgen van de opname van een kind in een ziekenhuis.
- De aanscherping van het hoofdstuk over de omgang met patiënten die lijden aan enkele veel voorkomende ziektebeelden als depressie, schizofrenie en verslavingsziekten.
Verder lezen

De Brilbeer uit Apeldoorn

particulier

Logo De Brilbeer

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verhulst, Jan - Psychologie voor de gezondheidszorg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Brilbeer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Brilbeer
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Brilbeer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Brilbeer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Brilbeer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.